RÓLUNK

MARSO Dunaharaszti

A magyar tulajdonú MARSO Kft. 1990-ben Nyíregyházán alakult. A kezdetekben mezőgazdasági gumiabroncsok export-importjával, nagykereskedelemmel foglalkoztunk, majd személy- és tehergumik valamint felnik értékesítésével bővült termékkínálatunk. 1993-ban épült Nyíregyházi központunk ezt követően pedig több nagy városban nyitottuk meg szervizeinket, jelenleg ország szerte 22 telephelyen várjuk kedves vásárlóinkat. Telephelyeink számának növelése mellett folyamatosan fejlesztettük gumiabroncs és autógumi szolgáltatásunkat és ez által a magyar abroncspiac meghatározó nagyvállalatává nőttük ki magunkat.

MARSO Nyíregyháza

Telephelyeinken ma már kényelmes és modern szervizkörülmények között várjuk kedves ügyfeleinket a gumiabroncs értékesítésen és szerelésen túl, gyorsszerviz és egyéb autódiagnosztikai szolgáltatásokkal is.

Webáruházunk a nap 24 órájában az Ön rendelkezésére áll, itt bárki megtalálhatja a számára ideális gumiabroncsot, hiszen nyári gumi webáruházunkban kisteher, 4X4, és személy abroncsok széles választékával várjuk.